Stad, landschap, park & tuin ontwerp

_______________________________________

Studie, raadgeving, ontwerp & realisatie 

 

UW BETROUWBARE PARTNER VOOR HET ECOLOGISCH ONTWERP VAN JE

GROENE RUIMTEN

 

ABOUT ME

Als biologe is het mijn ambitie om samen met u op zoek te gaan naar de meest ecologische oplossingen voor uw groene ruimte.  Door de juiste keuze van planten associaties respecteren we niet alleen de bodemkwaliteit, maar wordt biologisch tuinieren alsook optimale seizoensrotatie een feit.

Kortom wat kunt u van ons verwachten? Een zo "natuurgetrouwe" invulling van uw wensen en dromen, of u nu een bedrijfsterrein of een kleine stadstuin bezit, zodat een ware belevingsplaats voor alle zintuigen van jong en oud wordt gecreëerd waar zowel biodiversiteit en planten densiteit, als ontspanning en esthetiek hand in hand gaan.

 

SERVICES

Consultancy - detail study – schetsontwerp – gedetailleerd plan –  realisatie werken- herboristerie - agro-foresterie -permacultuur - voedselbossen  

 

REFERENCES

Onze jeugd heeft meer dan ooit nood zichzelf terug te vinden. Groene zones die voldoen aan hun respectievelijke behoeften, zijn “natuurlijk” de meest duurzame investering in het menselijk “potentieel” van onze samenleving. Met haar pedagogische ervaring, kan Ellen uw wensen en noden beter begrijpen en u begeleiden tot de realisatie ervan.

Duurzame en mooie groene zones bezorgen het bedrijf niet alleen een “natuurgetrouw bedrijfsimago” maar scheppen mede vertrouwen en een goede werksfeer ten opzichte van het personeel, de bezoekers en de partners. Ze zijn ook een pluspunt voor de verkoop en bezorgen een meerwaarde voor makelaars of projectontwikkelaars.

 

Deze groene plek, groot of klein, waar we zo graag vertoeven, wordt steeds belangrijker voor ons. Dankzij de nauwkeurige interpretatie van Ellen, zullen uw dromen het daglicht zien onder de vorm van een duurzame groene investering waarin u zich “natuurlijk” zal thuis voelen.

 

Feiten

In de laatste eeuw heeft de mens een nieuw antropologisch era gecreëerd. In steden vind je amper 10 verschillende boomsoorten en de mensen eten er hooguit 20 verschillende groenten soorten. Het is echter een feit dat 'moeder natuur' nog meer dan 80 000 plantensoorten kent en dat hiervan 10% behoren tot de eetbare. Daarom is dit één van de redenen waarom  we samen met u een ecologische tuin willen realiseren, hoe kleinschalig ook, met mogelijk meer dan 300 interessante plantensoorten die mens en dier ten goede zullen komen alsook het klimaat.

 

ELLEN FIERS ECOGARDEN DESIGN

+32(0)494.25.21.21

ellenfiers@ecogardendesign.be

1200 BRUSSEL

CONTACT

© 2017 ELLEN FIERS ECOGARDEN DESIGN 

webdesign with vinois.eu

Ecogarden Design Brussels

"Verbeter de wereld begin met je tuin", Arie Koster

Go to link